CSR

”Virksomhedens formål er at producere og sælge kvalitets produkter samt tjene penge gennem en konstant medarbejder og produktudvikling. Vi er også nødt til at tage et aktivt ansvar for sikre daglige arbejdsforhold og miljømæssige konsekvenser i brugen af vore produkter.”

Corporate Social Responsibility (Virksomhedens sociale ansvar) er siden årtusindskiftet blevet en væsentlig del af virksomhedens profil udadtil. Virksomheden skal både tjene penge men også forholde sig til den omverden, den sælger produkter til. Vi bidrager aktivt i udviklingen af bedre produkter med effektiv energiudnyttelse og lang holdbarhed.

Hos Gasbutik.dk arbejder vi for, at hjælpe vore kunder, ved at forbedre deres ”grønne husholdningsregnskab”. Ved brug af højteknologiske el- og gasforbrugende apparater minimeres energiforbruget konstant og reducerer mængden af Co2 udledning fra husstanden.

I Danmark har vores el- og gasapparater, herunder også BYGAS apparater – minimeret energiforbruget til bl.a. tørring af tøj, grill, terrassevarmer, gaspejse og udendørslamper til altaner og terrasser Vore industri-bageovne til naturgas og bygas reducerer energiforbruget i forhold til el med op til 50%, afhængig af den valgte ovntype.

Mere info her:

www.gasbutik.dk